Bel:06-51356939 | 078-6183416

Toelichting diensten

Meer informatie over de diensten van JCS

Spackspuiten

Spackspuiten wordt steeds vaker toegepast. Het is een snelle, duurzame en mooie methode om een wand af te werken. Spack wordt in twee lagen aangebracht op de wand. Op de laatste laag kunnen verschillende structuren aangebracht worden: zowel grof als fijn. Spackspuitwerk is een duurzame afwerklaag die jaren meegaat en in alle kleuren te verwerken is.

Ik ben gespecialiseerd in het spackspuiten van wanden en plafonds bij nieuwbouwprojecten en bestaande projecten.

Spachtelputz

Spachtelputz is een mooi alternatief voor de afwerking van uw wand. Spachtelputz geeft een korrelig effect op uw wand, waarbij gekozen kan worden tussen grove korrels en fijnere korrels in allerlei kleuren.

Stucwerk

Stuccen is een methode om je muur af te werken of voor te bereiden. Wanneer je je muur laat stuken, wordt er een laag pleister op de muur aangebracht. Pleister is een mengsel van gips of cement met water.

Er zijn verschillende methoden om pleister op wanden en/of plafonds aan te brengen: stucwerk bestaat namelijk in meerdere varianten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gladde afwerking (sausklaar stucwerk) voor een strakke muur, zodat deze kan worden geverfd met latex. Of u kiest juist voor sierpleisterwerk voor een muur met een structuurpatroon die al in de gewenste kleur wordt opgeleverd.

Reparaties

Door middel van stucwerk of spackspuitwerk kan lekkage of schade worden gerepareerd.

Airless spuitenJCS Stuc- en Spuitbedrijf - Spuitwerkzaamheden

Airless spuiten heeft als voordeel dat er geen structuur van de roller achterblijft in de latex, waardoor een superstrak eindresultaat ontstaat. Met airless spuiten kan ook oud spachtel- spackwerk worden overgespoten zonder verlies van structuur.

Wanden sausklaar en behangklaar maken

Het behang- en sausklaar maken van een wand komt neer op het overpleisteren van een wand met gips. Wanneer dit is gebeurd, kan de muur behangen of gesausd worden.